Souhrn všech nejdůležitějších výsledků Čs. FMLB 2019 přichází opět se zpožděním, za což se omlouvám, přesto doufám, že se aspoň pár z vás podělí o svoje letošní dojmy.
Moc mě to mrzí, ale ani přes několik pokusů se mi letos nepovedlo nahodit automatické načítání výsledků z Yahoo, pokusím se to doplnit nějak poloautomaticky, až na to budu mít čas.
A-LeagueMistr ligy 2019:
gnus freaks (gnu) to na 17. pokus dokázal a má svoji první hvězdičku. Musím říct, že jsem mu to normálně přál, patří k inventáři ligy a už několikrát by blízko. Nikdy nesestoupil a 4. finálová účast byla konečně úspěšná. Druhý skončil stejně jako před rokem loňský nováček v áčku a jednoznačný vítěz letošní základní části Rastes (Slovakia Dodgers). V roce 2020 vyhraju já, s tím se holt nedá nic dělat, ale v roce 2021 mu to snad už taky vyjde.
Na bronz jsem dosáhl já: Ranger's Lawyers*** (Ranger).
Sestup: Za poslední místo v základní části
Devil Rays (nerazzurri1908) a za poslední místo v playout
Suicidal Tendencies (kamikadze). V roce 2016 společně postoupili a teď po třech sezónách A-League společně opouštějí.
B-LeaguePostup:
Childish Bambinos (Miky) za vítězství v lize (podmínkou umožnění postupu je, že Miky najde commishe pro béčko

) a
Buffalo Bisons (Rev) za suverénní vítězství v základní části. Zatímco u Mikyho se jednalo o dlouhodobou práci a úspěch asi umožnilo až odstranění Sonnyho z názvu hlavního týmu, Rev vyskočil z D do A v rámci posledních tří sezón.
Sestup:
JMG's Nifty Team (JMG) za poslední místo v základní části a
Mar Pok's Team (Mark) za poslední místo v playout. Nechat si v názvu "Team" se zřejmě nevyplácí.
C-LeaguePostup:
I want to LinceCum (telka11) za vítězství v lize a
Eddies (Moonchild) za vítězství v základní části.
Sestup:
Brothers Destruction (pirat) za poslední místo v základní části a
Threshing machines (Jeff73) za předposlední místo v playout.
D-LeaguePostup: Navrátilec
SWAT (jikra) za celkové sedmé místo a
Borovina Rockies (Placa80) za celkové 10. místo. V playoff totiž figurovaly jen b-týmy hráčů z vyšších soutěží. Ligu vyhrál se svým b-týmem Sonny John Surgeries Miky a má tím pádem cosi jako malý double.

Gratuluju gnusákovi, ale i všem ostatním, kterým se zadařilo, jak si přáli, nebo je prostě a jednoduše zase bavilo každou neděli sledovat, jak to vypadá.

Díky a těším se na další sezónu.