Už se celkem blíží nová sezona, tak je asi na čase oznámit, že do ni již nenastoupím. Sedm sezon je tak akorát a myslím že i v kontextu toho, co se stalo loni před playoff, je vážně na čase. Mezi sportama už prostě sleduju prakticky jen NFL, žádnej zápas MLB jsem neviděl cca od roku 2013 nebo 2014 a ztrácím jakejkoliv přehled o čemkoliv. Když pak takhle poruším pravidla, je prostě znát, že už nemám pro ligu přínos. Hrál jsem to už jen ze setrvačnosti a kvůli vztahu k tomu týmu a koncepci, co jsem si vytvořil - prostě se mi to nechtělo opustit.
Každopádně díky všem, a to i těm, co hráli úplně první sezonu. Bylo to skvělý s váma!

A ocenil bych, kdybyste mi nemazali tým z fóra, protože je to jediný místo, kde mám uložený to gatoří logo
Kdyby bylo možný mi vyhovět v posledním přání, tak bych byl rád, kdyby mě nahradil telka. Loni začal hrát Déčko, hned v první sezoně udělal postup a má ten správnej fantasy přístup. Pro mě je to první náhradník v moji NFL keeper fantasy lize a snažím se najít způsob, jak ho tam protlačit, takže mu vážně hodně věřím. MLB dřív hodně sledoval, pak polevil, ale kvůli fantasy loni zase začal a rád by to posunul na keeper úroveň.
A co je hlavní, tak prostě ví, jak jsem ten keeper já hrál, takže počítá s tím, že ten tým je o nadhazovačích, zná tu myšlenku a nebude úplně v prdeli z toho, že ten tým nedává smysl.