Právě je čtvrtek 15. květen 25, 19:24

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 524 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 53  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: MLB Keepers Power League 2013 - všeobecná diskuse
PříspěvekNapsal: neděle 10. únor 13, 22:00 
Farmář
Farmář

Oblíbený tým: Milwaukee Brewers
Chazy píše:
Soukup píše:
osobně si myslím, že mezi věcmi, který ovlivní konkurenceschopnost týmu/franchise, bude prospect list až ta poslední a nejmíň důležitá věc.
Ale rozhodně je to skvělý placebo :)

No, spíš to uchrání před nadvládou. Teoreticky, vem si, že by do MLB zas šel někdo ve stylu Harpera a Strasburga. Když bude mít první volbu určitě nePO tým, tak to nepomůže nikomu k naprostý dominanci. Kdyby ho teď dostal třeba Wizardos, tak tu máme Yankees.

Když jsem se nad tím takhle zamyslel, tak jsem nakonec určitě pro.

Takových hráčů většinou je každej rok víc než jeden, navíc výhledově si takovýho supertalenta určitě někteří všimnou už tak dva roky předtím, než se dostanou do MLB. Zároveň ale třeba ten rok nebudou mít takovou hodnotu jako třeba hráč, co bude hned další rok na rosteru. To co říkáš, se může reálně stát řekněme první dva/tři roky, pak to bude hezky rozvrstvený a vyrovnaný ať to budeme rozdělovat na šestice nebo losnem všech 12

PříspěvekNapsal: neděle 10. únor 13, 22:03 
Stálý hráč
Stálý hráč

Oblíbený tým: Detroit Tigers
Soukup píše:

Takových hráčů většinou je každej rok víc než jeden, navíc výhledově si takovýho supertalenta určitě někteří všimnou už tak dva roky předtím, než se dostanou do MLB. Zároveň ale třeba ten rok nebudou mít takovou hodnotu jako třeba hráč, co bude hned další rok na rosteru. To co říkáš, se může reálně stát řekněme první dva/tři roky, pak to bude hezky rozvrstvený a vyrovnaný ať to budeme rozdělovat na šestice nebo losnem všech 12

Celkově máš pravdu, ale takovejch hráčů opravdu není víc než jeden, tak neskutečnej hype jako měli Strasburg a Harper, to nemá obdoby. Rekordní smlouvy, okamžitě prognózy na HoF atp. Kdyby někdo takovej do MLB zas přišel a že se to může stát, tak aspoň nebude v rukách nikoho, kdo pravidelně dává PO.

PříspěvekNapsal: neděle 10. únor 13, 22:26 
V lineupu MLB
V lineupu MLB

Oblíbený tým: Texas Rangers
Ranger píše:
jeffjam píše:
No já nevím, asi bych to maximálně zjednodušil a udělal ty pořadí v dalších letech identická ve smyslu keeper/prospekt draft. Ale stejně se mi to příčí, protože těch prospektů, které nikdo mít nebude a prostě vystřelí bude, si myslím, vážně dost. A záleží taky na počtu prospektů, kde já jsem jen pro 3.

Přineslo by to zjednodušení, ale zase by někdo měl zbytečně moc štěstí/smůly naráz. Když nalosujeme oboje zvlášť, bude tam pravděpodobnost, že se to aspoň trochu rozloží, byť se pochopitelně i tak bude moct stát, že někdo bude mít v obou draftech 1. volbu.

Navíc já si myslím, že by mohlo projít hlasováním to, že se pořadí budou losovat tím jednoduchým internetovým generátorem, tzn. nebudem muset řešit nějaký přidělování čísel pro Šťastných 10 a sledovat losování. Všechno bude jednoduchý, v podstatě půjde jen o to, že to na stránkách generátoru já zadám dvakrát, zvlášť pro každý draft, a ne pro oba najednou.

to prostě nejde :hiding: stastnych 10 musi byt

PříspěvekNapsal: neděle 10. únor 13, 23:14 
Veterán
Veterán

Oblíbený tým: Houston Astros
Angeell píše:
to prostě nejde :hiding: stastnych 10 musi byt

Hmm, no ještě se nad tím musíme všichni zamyslet. Já už byl rozhodnutej, ale ten smajlík mě nahlodal :scratch:

PříspěvekNapsal: pondělí 11. únor 13, 01:54 
V lineupu MLB
V lineupu MLB

Oblíbený tým: Texas Rangers
http://www.mlbcz.com/forum/viewtopic.php?f=42&t=637

čítajte, vyjadrujte sa...

PříspěvekNapsal: pondělí 11. únor 13, 01:57 
Stálý hráč
Stálý hráč

Oblíbený tým: Tampa Bay Rays
jinak proc ma byt Draft ve ctrtek 28.3?

C-league ma draft 24.3., takze chapu dobre ze CZ Leagues maj drafty ten vikend 23/24 nebo c je vyjimka?

PříspěvekNapsal: pondělí 11. únor 13, 02:33 
Veterán
Veterán

nerazzurro píše:
jinak proc ma byt Draft ve ctrtek 28.3?

C-league ma draft 24.3., takze chapu dobre ze CZ Leagues maj drafty ten vikend 23/24 nebo c je vyjimka?

Protože MLB začíná 31. 3. (neděle). V A-League je draft pravidelně předchozí neděli, tj. 24. (totéž asi bude v B a C-League, protože pochopitelně nikdo nehraje dvě z těch lig najednou). Není problém dát draft v keeperu ještě blíž k začátku. Loni to taky byl čtvrtek, tak jsem to nechal i letos. Samozřejmě se můžeme domluvit na jiný termín, pokud by to někomu nevyhovovalo. Na druhou stranu ten doplňovací draft je otázkou hodiny a není problém ho dát i na pozdější čas, aby to případně všichni stíhali.

A ještě jeden důvod: pokud projde prospect draft, tak ten by asi mohl proběhnout o týden dřív, tzn. 21. 3.

PříspěvekNapsal: pondělí 11. únor 13, 02:48 
Stálý hráč
Stálý hráč

Oblíbený tým: Tampa Bay Rays
prospect draft by mel byt vikend si myslim, uz jen z principu. O vikendu si na to udelaj cas i ti co vubec do draftu milb jit nechteli...

jinak klidne keeper draft ctrvtek, jen to musi byt jasno mesic predem a pak uz se nesmi menit

PříspěvekNapsal: pondělí 11. únor 13, 02:53 
Stálý hráč
Stálý hráč

Oblíbený tým: Detroit Tigers
Z jakýho principu, však je to úplně fuk, on zabere chvilku a kdo nebude chtít přijít, tak nepřijde o víkendu ani v tejdnu.

PříspěvekNapsal: pondělí 11. únor 13, 02:56 
Veterán
Veterán

nerazzurro píše:
prospect draft by mel byt vikend si myslim, uz jen z principu. O vikendu si na to udelaj cas i ti co vubec do draftu milb jit nechteli...

jinak klidne keeper draft ctrvtek, jen to musi byt jasno mesic predem a pak uz se nesmi menit

To je problém - je fakt, že ideální termín draftu podle dlouhodobých zkušeností je nedělní večer. Ale naopak sobota je dost špatná, spousta lidí mívá jiný program. A nedělní večer před ligou už má A/B/C-League a zároveň to nemůže být toho 31., kdy se v MLB začíná.

Ale jak jsem řekl, ten doplňovací draft v keeperu trvá snad maximálně hodinu. Draft prospectů bude holt letos trvat dvě hodiny (pokud se to teda zvládne tak, jak jsem navrhoval), v příštích letech už taky jen zlomek.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 524 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 53  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]