: Díky za tenhle příspěvek, už jsi dlouho nevymyslel žádnou ptákovinu. Pravidla jsou už teď dost složitý, tak tam dáme ještě to, že se to nesmí zneužít 4 weeky před koncem, protože 5 weeků před koncem je to v pohodě. Ty jsi byl jeden z těch, co nejvíc prosazovali, aby se za první porušení netrestalo. Já si umím představit dvě úpravy, které dávají smysl a jsou pochopitelné:
a) Trest se udělí hned za 1. porušení (jak to bývalo původně), každej má povinnost si to kontrolovat a je to jeho problém, sakra (mířím tím i na sebe).
b) Trest se udělí hned za 1. porušení, pokud se chybně picknutý hráč jakýmkoliv způsobem objeví v denní sestavě porušitele. To je podle mě jediná možná pochopitelná úprava, pokud to nechceme zrušit podle a).
Ještě k tomu musím dodat dvě věci: já, jirka ani nikdo jinej to tu nesledujeme 24/7. Tahle situace byla naprosto výjimečná, že si toho nikdo, kdo s tím mohl něco udělat, nevšiml za nějakých 10 hodin od 9 ráno do 7 večer. Bylo to i kvůli tomu, že ti, kdo si toho všimli, nás neupozornili (cest je spousta, úplně by bývalo stačilo mi napsat tady na fóru SZ a přišel by mi upozorňovací e-mail, na kterej bych skoro jistě reagoval). Opakuju ale, že to byla naprosto výjimečná situace a dělat kvůli ní z pravidel větší bramboračku, než jakou už jsou, je hovadina.
Druhá věc: já si neumím ani v nejdivočejším snu představit, že by to Chazy udělal naschvál. Je to absolutní nesmysl. Navíc ho na to mohl kdokoliv přes celej den upozornit, což se pokud vím taky nestalo.
Určitě se tady nebude trestat nad rámec pravidel ani dělat nějaký hlasování o trestu. Jestli na tom trváš, tak si uvědom, že všichni by museli být pro, protože nic takovýho nemáme v pravidlech. Já jsem proti, takže konec.