Právě je úterý 08. červenec 25, 23:47

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 237 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 24  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: MLB Keepers Power League - Návrh pre draft Prospectov
PříspěvekNapsal: pondělí 11. únor 13, 12:47 
V lineupu MLB
V lineupu MLB

Napsal jsem pouze co přijde logický mně.

Takže nakonec vlastně prospecta buď vytáhnu do A-týmu a nebo ho další rok před draftem vyhodím :D

PříspěvekNapsal: pondělí 11. únor 13, 16:15 
Stálý hráč
Stálý hráč

Oblíbený tým: Tampa Bay Rays
Wizardos píše:

3) Nechápu výhodu toho nabírání až po 8:59:59. Původně jsem to chápal jako ochranu toho, že prospect překročil hranici 130AB nebo 50IP a majitel má vyčerpané moves, zatímco někdo jinej nemá a může ho mezitím nabrat. Jenže na yahoo v pondělí 8:59:59 kolikrát ta aktualizace ještě neproběhla a původní majitel stejně ostrouhá.

no přesně. Podle mě bys právě od toho zmiňovaného Pondělí měl mít přesně čas do dalšího Pondělí, na to abys hráči přijal do týmu, nebo třeba kalendářně 7 až 10 dní od doby, co Prospect splnil 50IP/130AB. Jeden důvod může být moves, může se ti rozbít PC, nejít net atd... ale za týden bys tyhle problémy měl vyřešit...
nemluvim ani o otm že sem v životě neviděl aby to Yahoo aktualizovalo dřív jak v 11 dopoledne...

Ale pokud tu chce někdo vyloženě bejt svině a někomu tady krást Prospecty, využívat toho že majitel neni tak rychlý, nevšimnul či nemá na fantasy moc času aby to tak hrotil.. tak takovou ligu se sviněma hrát nechci....

týden mi příde OK
a já osobně když budu chtít nějakýho Prospecta, bude právě v tom zmiňovavém týdnu ho třeba vzít, tak se nejdřív zeptám jeho majiteli jeslti ho bere nebo bude volný? Vlastně ho tak i upozornim... Příde mi to OK, nebudu nikoho úmyslně poškozovat, ale pokud chcete udělat tuhle sračku tak snad ani nehraju...

PříspěvekNapsal: pondělí 11. únor 13, 16:35 
Veterán
Veterán

Oblíbený tým: Houston Astros
Já jen v rychlosti k tomu poslednímu... liga je o 12 aktivních lidech, ne o vodění neschopných a ignorantských za ručičku. Ti tam vůbec nemají být.

Pokud se někomu nedaří a má slabší tým, tak od toho dostane šanci na lepší picky v draftu následujícího roku a díky tomu se může snáz vytáhnout nahoru. Pokud ale někdo nechce ani jednou za týden zkontrolovat hráče, na který má právo, tak prosím, ať svoje místo přenechá dalším.

PříspěvekNapsal: pondělí 11. únor 13, 16:35 
Stálý hráč
Stálý hráč

Oblíbený tým: Detroit Tigers
:lol: :lol: :lol:

PříspěvekNapsal: pondělí 11. únor 13, 16:41 
Veterán
Veterán

Wizardos píše:
1) Proč by nikdo nemohl mít v jednu chvíli víc jak 5 prospectů? Před draftem další sezonu se to přeci zase srovná, protože podržet si jich bude zase moct maximálně 5.

Protože je to umělé nafukování rosteru v rozporu s původními pravidly. Nevím, proč by měl někdo díky zavedení draftu prospectů a vyčůranému trejdu mít právo blokovat v průběhu sezóny víc hráčů, než kdokoliv ostatní.

Klidně ať se to tam dá jako varianta, ale u mě přes tohle asi vlak nepojede.

Celkově jak jsem si to jen v rychlosti prolítnul, tak si začínám myslet, že to asi nemůže v konkrétní podobě získat dost hlasů.

PříspěvekNapsal: pondělí 11. únor 13, 16:42 
Veterán
Veterán

Wizardos píše:
2) Chybí tam odstavec o tom co s manažerem co se nedostaví na draft. Při svém picku dostane aktuálně nejvyšího volného hráče? Dostane aktuálně nejvyššího hráče po skončení celého kola? Nebo si může vybrat dodatečně? Případně může za něj draftovat někdo jinej nebo aspoň postnout seznam prospectů co by chtěl?

Tohle tam opravdu chybí, má tam být, že dostane nejvyššího podle žebříčku baseball america, který bude k dispozici na fóru.

PříspěvekNapsal: pondělí 11. únor 13, 16:43 
V lineupu MLB
V lineupu MLB

Oblíbený tým: Texas Rangers
tak nerra ty uz prekracujes vsetky hranice rozumneho jednania, ja neviem ci si iba cisty trol alebo si skutocne tak obmedzeny, tvoja demagogia presahuje vsetky unosne medze....

ten pondelok 09-00-00 tam bol zatial dany ako posledny navrhnuty cas rangerom, pre mna za mna to moze byt i pondelok o 17-34, je mi skutocne jedno na akej hodine sa na ten pondelok dohodneme...

a naco vlastne je tam ten cas a posunutie na najblizsi pondelok? pretoze nechcem aby nastal pripad ze niekto toho prospecta pickne ked bude mat 50.1 IP na streame...a trebars majtela zaskoci ze ten prospect tam skocil ako reliever...pre mna za mna to moze byt i nasledujuci pondelok o 20-00, ale sakra pochopte aspon ten princip ze je to pre vasu ochranu...

samozrejme je tu potom specialny pripad nerra, ktoremu nestaci ze ma cas na pridanie prospecta 50 IP a este dalsie dni do konca tyzdna, on proste potrebuje specialnu hranicu 70 IP, resp 2 mesiace plus 2 tyzdne na jeho spomalene reflexy, kym si uvedmi ze uz by ho sakra mohol aj picknut....sorry ale toto je chore, nespominal si ze by si ho chcel mat takto snad i do konca sezony?

trochu sa vzchop nerra, prestan pisat blbosti o okradani, ked nema cas majtel na fantasy, tak nech si pickne toho svojho prospecta snad i 2 tyzdne pred uplynutim 50 IP, majtel na to proste bude mat zasrane 2 mesiace, takze s recami na to, ze proste nie vsetci sme rychly, ze nemame na fantasy moc casu a ze si proste nevsimneme, hele vole on mi tam prospect hral v MLB uz 3 mesiace a ja som si to nevsimol....to je fakt na mna prisilne kafe...

PříspěvekNapsal: pondělí 11. únor 13, 16:44 
Stálý hráč
Stálý hráč

Oblíbený tým: Tampa Bay Rays
Ranger píše:
Já jen v rychlosti k tomu poslednímu... liga je o 12 aktivních lidech, ne o vodění neschopných a ignorantských za ručičku. Ti tam vůbec nemají být.

Pokud se někomu nedaří a má slabší tým, tak od toho dostane šanci na lepší picky v draftu následujícího roku a díky tomu se může snáz vytáhnout nahoru. Pokud ale někdo nechce ani jednou za týden zkontrolovat hráče, na který má právo, tak prosím, ať svoje místo přenechá dalším.

na co ti budou práva a 1.místo na draftu, když zrovna budeš mít pech že ti nepůjde net, nebo tak něco a někdo ti ho ukradne... a pořád je to i pondělí, někdo de práce práce, školy... a pokud nejdeš do práce či někam, tak vstávat dřív jak v 10 je divný :D

a Yahoo to v 8:59:59 rozhodně nemá aktualizovaný... proto minimálně na úterý by se to mělo nechat. Počítat to na hodiny je moc už ...

PříspěvekNapsal: pondělí 11. únor 13, 16:47 
Stálý hráč
Stálý hráč

Oblíbený tým: Detroit Tigers
nerazzurro píše:

na co ti budou práva a 1.místo na draftu, když zrovna budeš mít pech že ti nepůjde net, nebo tak něco a někdo ti ho ukradne... a pořád je to i pondělí, někdo de práce práce, školy... a pokud nejdeš do práce či někam, tak vstávat dřív jak v 10 je divný :D

a Yahoo to v 8:59:59 rozhodně nemá aktualizovaný... proto minimálně na úterý by se to mělo nechat. Počítat to na hodiny je moc už ...

Sorry, ale proč bys měl bejt takovej idiot, abys bral hráče až v tu chvíli, kdy nebude rookie? Snad máš mozek a pojistíš si ho o ten start/pár zápasů dřív.

Pokud se ti stane to, co tady popisuješ, tak bych na to řek prostě a jednoduše "za blbost se platí"...

PříspěvekNapsal: pondělí 11. únor 13, 16:50 
V lineupu MLB
V lineupu MLB

Oblíbený tým: Texas Rangers
nerra to co navrhujem ja je ze mas na toho prospecta picknutie 2 mesiace a 1-7 dni, to co navrhujes ty je 2 mesiace a 2-8 dni...

skutocne? skutocne sa ti nepaci ten jeden zasrany den? Lebo mne je to fakt jedno, ja ti to hodim i na ten utorok, ale myslim ze to nic nepomoze, lebo potom prijdes s tym ze chces stredu....

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 237 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 24  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]