Wizardos píše:
3) Nechápu výhodu toho nabírání až po 8:59:59. Původně jsem to chápal jako ochranu toho, že prospect překročil hranici 130AB nebo 50IP a majitel má vyčerpané moves, zatímco někdo jinej nemá a může ho mezitím nabrat. Jenže na yahoo v pondělí 8:59:59 kolikrát ta aktualizace ještě neproběhla a původní majitel stejně ostrouhá.
no přesně. Podle mě bys právě od toho zmiňovaného Pondělí měl mít přesně čas do dalšího Pondělí, na to abys hráči přijal do týmu, nebo třeba kalendářně 7 až 10 dní od doby, co Prospect splnil 50IP/130AB. Jeden důvod může být moves, může se ti rozbít PC, nejít net atd... ale za týden bys tyhle problémy měl vyřešit...
nemluvim ani o otm že sem v životě neviděl aby to Yahoo aktualizovalo dřív jak v 11 dopoledne...
Ale pokud tu chce někdo vyloženě bejt svině a někomu tady krást Prospecty, využívat toho že majitel neni tak rychlý, nevšimnul či nemá na fantasy moc času aby to tak hrotil.. tak takovou ligu se sviněma hrát nechci....
týden mi příde OK
a já osobně když budu chtít nějakýho Prospecta, bude právě v tom zmiňovavém týdnu ho třeba vzít, tak se nejdřív zeptám jeho majiteli jeslti ho bere nebo bude volný? Vlastně ho tak i upozornim... Příde mi to OK, nebudu nikoho úmyslně poškozovat, ale pokud chcete udělat tuhle sračku tak snad ani nehraju...