Wizardos píše:
Ranger píše:
Je už pomalu čas dát dohromady finální varianty k hlasování... Respektive kostra pravidel bude asi jedna a v jejím rámci budou varianty. Já ale upřímně řečeno sám nevím, jak budu hlasovat, pokud by hrozilo, že projdou pro mě naprosto nepřijatelné věci narušující podstatu ligy a systému keeperů

A co jsou podle tebe ty možné nepřijatelné věci narušující podstatu ligy a systém keeperů? Ještě vloni jsem byl k draftu prospectů skeptický, ale teď po dlouhé pauze, kdy se nic nedělo, jsem spíš pro

Ale jinak souhlas, chce to rozhodnout co nejdříve, aby měl případně Orli čas připravit seznam prospectů a aby se to dalo do pohybu.
Co ta nová sekce na fóru pro keepers ligu jak navrhoval Angeell? V případě, že by prošel ten draft prospectů, tak se mi to zdá jako velmi užitečnej nápad.
Zřejmě by do toho spadlo to, co navrhoval nera a orli mu to rozcupoval

Celkem se mi to líbí ve formě, jak to právě orli navrhoval. Ale ona se tam může vytvořit lecjaká mezera v pravidlech, takže je potřeba se nad finální hlasovací verzí ještě jednou zamyslet. Pokud tam nebude nic, co by se dalo zneužít, tak jsem mírně pro.
Ta sekce asi bude. Myslím, že nakonec i kdyby ti prospecti neprošli, tak by být mohla.