Wizardos píše:
Zase 100 lidí a 100 různejch názorů, tak si přidám i ten svůj:
1) Nikdo tu nenapsal, jestli někoho z trojice Bauer, Olt, Skaggs vůbec chce dál mezi prospektama. Osobně bych nechtěl ani jednoho. Takže pokud se dotyční nevyjádří, tak asi bude nejlepší verze jak psal Ranger, že tyhle tři budou mít speciální vyjímku.
Ano, já jsem i zmínil, že by bylo optimální, kdyby se jejich majitelé vyjádřili rovnou, jestli je vůbec chtějí. Pokud je nikdo nechce, tak tam ani to přechodný pravidlo nemusíme cpát

Wizardos píše:
2) Nevěřím, že by někdo úmyslně nabíral cizí prospekty, pokud se to stane je pouze omyl nebo nepozornost. Trest bych teda nejradši zrušil úplně.
Můžeme to případně dát do hlasování, ale přece jenom jsem přesvědčenej o tom, že by měla být motivace, aby si to každej kontroloval. Po první chybě si to už kontrolovat bude muset a to je snad v pořádku. Seznam chráněných prospectů přece bude na fóru (respektive aspoň odkaz na něj). Mimochodem by už orli mohl založit téma pro prospecty 2014

Pokud motivace nebude a chyb bude hodně, bude větší riziko, že nějaká unikne pozornosti adminů i ostatních (mojí unikne na 99% stejně). Potom z toho můžeme mít pěknej guláš.