Právě je pátek 09. květen 25, 15:56

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 103 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 11  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: MLBCZ.com Keepers Power League 2014 - všeobecná diskuse
PříspěvekNapsal: pondělí 10. únor 14, 15:58 
Veterán
Veterán

Oblíbený tým: Houston Astros
Ok, tak to opravím, ale rozhodně bych dal trest už při 2. chybě. Pokud to dáme při 3. chybě, tak už vlastně ani nebude motivace snažit se o kontrolu před pickem a ta by aspoň trochu měla být.

2. Zmírnění trestu za picknutí cizího prospecta omylem
K pravidlu Prospecti/5. se přidává následující věta:
Trest se uplatní až za druhé a každé další porušení tohoto pravidla v sezóně.

PříspěvekNapsal: pondělí 10. únor 14, 17:28 
Stálý hráč
Stálý hráč

Oblíbený tým: Tampa Bay Rays
musí se pohrozit vyloučením z ligy a uvidíš jak to bude v klidu :D

PříspěvekNapsal: pondělí 10. únor 14, 18:19 
V lineupu MLB
V lineupu MLB

Oblíbený tým: Oakland Athletics
V tomhle znění už s obojím souhlasím. Jak byl ten druhej bod původně, to mi přijde nešikovný, nikdo by přece nedokázal objektivně říct, jestli ten "postiženej" zrovna chtěl toho prospecta přidat.

Takhle souhlas :)

PříspěvekNapsal: pondělí 10. únor 14, 19:11 
Stálý hráč
Stálý hráč

Ještě jsme s Mikym nedavno řešili na chatu, takže otevřu diskusi...

Pravidlo:
Možnost výměny pořadí na draftech... což znamená:
na mě padne los, že budu draftovat 1. v Prospect draftu a 6.v Doplňovacím draftu
na Mikyho že bude draftovat 4.v Prospect draftu a 2. v Doplňovacím draftu

ale já mám zájem o lepší pořadí v Doplňovacím draftu a Miky zase o lepší v Prospect draftu... čili si to chceme vyměnit. Samozřejmě to znamená že si měníme všechny picky, lépe řečeno pořadí v kolech co máme.

Chápu složitost nastavení, proto by se tahle výměna mohla provést nejpozději do tří dnů po losu.. až pak by Ranger šel nastavit draft do Keeper League na Yahoo... (Kdyby to udělal hned, a my si to pak vyměnili tak by se z toho pokandil než by to přenastavil)....

Výměna se týká jen pozic, které se losují v jednom losu... Ti co bylo 1.-6. mezi sebou, 7. a 8. mezi sebou a 9. a 10. mezi sebou... Ale smysl to bude mít nejspíš jen pro 1.-6.pozici...

Toto nikoho nepoškodí, protože je to prostě los, kdyby los proběhl jinak tak by třeba to pořadí bylo tak jak po výměně a ta se nemusela konat... Nikdo si nijak nepolepší ani to neuškodí těm nahoře...

Přínos by to určitě mělo... někomu se nelíbí že je zase moc vysoko v Doplňovacím draftu a má zájem o lepší prospecty, tak to chce vyměnit... Nebo třeba někdo keepuje všech 5 prospectů a los mu padne že bude n.1 v Prospect draftu a je mu to tak na nic, protože ani draftovat nebude, tak to chce vyměnit... Samozřejmě se musí najít někdo jiný kdo chce opak , na výměnu musí být dva :D

Je ot prostě Trade, kde jsme si vyměnili všechny draft pozice a je to naprosto fair trade

Naposledy upravil nerazzurro dne pondělí 10. únor 14, 19:17, celkově upraveno 3

PříspěvekNapsal: pondělí 10. únor 14, 19:13 
Veterán
Veterán

V tom případě ale fakt musíš najít jinýho admina, neri :)

PříspěvekNapsal: pondělí 10. únor 14, 19:17 
Veterán
Veterán

Jinak nelíbí se mi to i z principu a vůbec nechápu, k čemu to má sloužit. Obzvlášť po tom, co jsme schválili určování pořadí nově a logicky, vůbec nevidím důvod do toho hrabat.

PříspěvekNapsal: pondělí 10. únor 14, 21:13 
Nosič vody v MLB
Nosič vody v MLB

Oblíbený tým: Pittsburgh Pirates
Klidně to může být i tak, že už při druhé chybě se uplatní sankce ale potom bych zavedl, že při následující čisté sezóně se ten jeden černej puntík maže. Přece jen, když uděláš chybu letos a pak za 5 let, což se klidně omylem může stát, tak budeš dost nasranej, když všichni věděj, že si to neudělal naschvál.
Dvakrát za jednu sezónu, to už je prostě tvoje blbost.
Řekl bych, že tak to je nejspravedlivější.

PříspěvekNapsal: pondělí 10. únor 14, 21:23 
Stálý hráč
Stálý hráč

Oblíbený tým: Detroit Tigers
Nemám zájem o tom nějak sáhodlouze diskutovat, takže jeden příspěvek a dost. Ale sem proti, je to hnus a zase je to další snaha nějak si pomoct, což mě už vážně začíná srát. Si uvědom nero, že tady jde o pravidla, který budou existovat po x let, ovlivňovat všechny hráče a měnit je proto, aby to tobě a mikymu v jedný bezvýznamný sezoně pomohlo a ty si měl zajištěný, že nebudeš mít 6. místo v hlavním draftu a on měl zajištěný, že nebude 6. v prospect draftu, mi přijde absurdní. Fakt to nechápu. Prostě se naučte hrát, vymyslete si plán na prospect draft, vymyslete si plán na hlavní draft, podle pořadí ten plán buď změnte, nebo se ho držte a ukažte, že za něco stojíte. Je hrozně sladký, že se někomu něco hodí víc, mně by se taky hodilo první místo na draftu, taky bych rád Tanaku, ale když dostanu šestý, tak si s tím nějak poradím. Dlouho sme to prohlasovávali a dlouho sme to vymejšleli, nedělejte píčoviny furt.

Hodila by se mi spousta věcí, abych se oproti minulý sezoně zlepšil, ale nepotřebuju navrhovat změnu pravidel, abych jich dosáh.

A necpi mi, že to pravidlo platí pro všechny a může si jím pomoct každej - to je samozřejmě pravda, ale to pravidlo si vymyslel a už sis domluvil, že si s někým takhle pomůžeš, takže je to pravidlo pro tebe.

Fakt se pouč od orliho, kterej vymyslel prospect draft, kterej jeho poškodil, aby hra byla zábavnější. Jakej přínos tohle bude mít krom toho, že tobě to letos může pomoct a budeš mít 33% šanci na Tanaku? Kreténství naprostý. Furt kydy, jak víš, co děláš, jak máš plány, jak to umíš, jak skvěle to tam pickuješ a draftuješ a přitom nejvíc aktivní si furt v tom, jak si naklonit pravidla na svoji stranu.

Víc k tomu nemám nic, ale jestli podobný kokotiny jako bylo znevýhodnění kvalitních hráčů na hlavním prospect draftu, protože ste neschopný lamy a tohle bude chodit do hlasování a nedejbože procházet, tak z ligy prostě odstoupím, protože mě to fakt nebaví. Je to furt dokola, řešíme tady hovadiny. Pak se divte, že sem se ještě nelognul do ligy a vůbec mi to nechybí.

Rušení L, pět slotů navíc, tradování pozic na draftu, fakt jste banda Seligů.

PříspěvekNapsal: pondělí 10. únor 14, 21:32 
Stálý hráč
Stálý hráč

Tanaku moc nechci vole, leda že by nebylo nic lepšího na pálka...

a pravidla se logicky vymýšlí u toho co se nikdy neřešilo, a teď to někoho napadlo že by se to mohlo provádět... je to snad pořád ve vývinu! Každopádně by jsme to nemuseli řešit, kdyby šli tradovat picky v Prospect draftu....

PříspěvekNapsal: pondělí 10. únor 14, 22:54 
V lineupu MLB
V lineupu MLB

Zase 100 lidí a 100 různejch názorů, tak si přidám i ten svůj:

1) Nikdo tu nenapsal, jestli někoho z trojice Bauer, Olt, Skaggs vůbec chce dál mezi prospektama. Osobně bych nechtěl ani jednoho. Takže pokud se dotyční nevyjádří, tak asi bude nejlepší verze jak psal Ranger, že tyhle tři budou mít speciální vyjímku.

2) Nevěřím, že by někdo úmyslně nabíral cizí prospekty, pokud se to stane je pouze omyl nebo nepozornost. Trest bych teda nejradši zrušil úplně.

3) Tradování picků v prospect draftu nebo nějaký divoký výměny pořadí tu nechci a jsem proti.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 103 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 11  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]