Ještě jsme s Mikym nedavno řešili na chatu, takže otevřu diskusi...
Pravidlo:
Možnost výměny pořadí na draftech... což znamená:
na mě padne los, že budu draftovat 1. v Prospect draftu a 6.v Doplňovacím draftu
na Mikyho že bude draftovat 4.v Prospect draftu a 2. v Doplňovacím draftu
ale já mám zájem o lepší pořadí v Doplňovacím draftu a Miky zase o lepší v Prospect draftu... čili si to chceme vyměnit. Samozřejmě to znamená že si měníme všechny picky, lépe řečeno pořadí v kolech co máme.
Chápu složitost nastavení,
proto by se tahle výměna mohla provést nejpozději do tří dnů po losu.. až pak by Ranger šel nastavit draft do Keeper League na Yahoo... (Kdyby to udělal hned, a my si to pak vyměnili tak by se z toho pokandil než by to přenastavil)....
Výměna se týká jen pozic, které se losují v jednom losu...
Ti co bylo 1.-6. mezi sebou, 7. a 8. mezi sebou a 9. a 10. mezi sebou... Ale smysl to bude mít nejspíš jen pro 1.-6.pozici...
Toto nikoho nepoškodí, protože je to prostě los, kdyby los proběhl jinak tak by třeba to pořadí bylo tak jak po výměně a ta se nemusela konat... Nikdo si nijak nepolepší ani to neuškodí těm nahoře...
Přínos by to určitě mělo... někomu se nelíbí že je zase moc vysoko v Doplňovacím draftu a má zájem o lepší prospecty, tak to chce vyměnit... Nebo třeba někdo keepuje všech 5 prospectů a los mu padne že bude n.1 v Prospect draftu a je mu to tak na nic, protože ani draftovat nebude, tak to chce vyměnit... Samozřejmě se musí najít někdo jiný kdo chce opak , na výměnu musí být dva

Je ot prostě Trade, kde jsme si vyměnili všechny draft pozice a je to naprosto fair trade