Právě je pátek 09. květen 25, 20:57

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 524 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 53  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: MLB Keepers Power League 2013 - všeobecná diskuse
PříspěvekNapsal: úterý 29. leden 13, 21:21 
Stálý hráč
Stálý hráč

Oblíbený tým: Tampa Bay Rays
a to proč? hráč je oficiálně stále rookie a proto nevidim důvod proč by to nemělo jít

o tom by se mělo taky hlasovat když už

PříspěvekNapsal: úterý 29. leden 13, 21:38 
Veterán
Veterán

Oblíbený tým: Houston Astros
nerazzurro píše:
a to proč? hráč je oficiálně stále rookie a proto nevidim důvod proč by to nemělo jít

Protože by to bylo zneužití a v podstatě obcházení systému keeperů, orli má pravdu. Hlasovat se o tom samozřejmě může, ale pokud by měla projít varianta připouštějící nějaký "očůrávání" čehokoliv, já bych byl proti.

PříspěvekNapsal: úterý 29. leden 13, 21:42 
Stálý hráč
Stálý hráč

Ranger píše:
nerazzurro píše:

Protože by to bylo zneužití a v podstatě obcházení systému keeperů, orli má pravdu. Hlasovat se o tom samozřejmě může, ale pokud by měla projít varianta připouštějící nějaký "očůrávání" čehokoliv, já bych byl proti.

ale na druhou stranu zas budeš mít málo hráčů co budou moc hrát, takže se nedá říct že je to výhoda

PříspěvekNapsal: středa 30. leden 13, 00:04 
Veterán
Veterán

Oblíbený tým: Houston Astros
nerazzurro píše:
Ranger píše:
nerazzurro píše:

ale na druhou stranu zas budeš mít málo hráčů co budou moc hrát, takže se nedá říct že je to výhoda

To bych ani neřekl, pokud jsem tě pochopil dobře, tak by sis tím vlastně uvolnil jedno místo pro dalšího keepera.

PříspěvekNapsal: středa 30. leden 13, 01:15 
V lineupu MLB
V lineupu MLB

Oblíbený tým: Texas Rangers
tak nerrov navrh by znamenal ze si ja mozem keepnut mojho prospecta bundyho, ale nebude mi zaberat miesto na BN pocas roka, pretoze by som ho prelozil na listinu prospectov....co by mi tento rok znacne ulahcilo jeho keepnutie...takto to ale nepojde, nechcem aby zavedenie tohto systemu dalo vyhodu ludom co uz susia prospecty na BN, bud si ich proste keepneme a podrzime na BN, alebo ich nechame ist od MiLB draftu...alebo ich dropneme pocas roka, aby sa nedostali do MiLB draftu, ale to si ich zrejme niekto hned potiahne z FA

lenze ako som pisal, pravo na prospecta nenadobudnete nijak inak, len draftom alebo vymenou takeho draftovaneho hraca...

PříspěvekNapsal: středa 30. leden 13, 10:10 
Stálý hráč
Stálý hráč

Ranger píše:

To bych ani neřekl, pokud jsem tě pochopil dobře, tak by sis tím vlastně uvolnil jedno místo pro dalšího keepera.

ne ne. Právě naopak!

Keepneš 12 hráčů z nichž jeden bude Prospect, kterýho po Keeper League draftu (neplést s MiLB draftem) dáš na svojí listinu MiLB draftu. Čili z tvých 12 Keeperů co si měl původně budeš mít jen 11 + hráči co si draftoval letos, čili budeš mí 1 místo volný pro hráče z FA, nějakou lamu co vezmeš do počtu která bude schopná hrát, narozdíl od toho Prospecta který ještě není v MLB... No a toho Prospecta si dáš na ten svůj seznam 5 hráčů, který máš z MiLB draftu, samozřejmě jednoho z těch 5 co už tam máš musíš zahodit...

PříspěvekNapsal: středa 30. leden 13, 10:20 
Stálý hráč
Stálý hráč

orli píše:
tak nerrov navrh by znamenal ze si ja mozem keepnut mojho prospecta bundyho, ale nebude mi zaberat miesto na BN pocas roka, pretoze by som ho prelozil na listinu prospectov....co by mi tento rok znacne ulahcilo jeho keepnutie...takto to ale nepojde, nechcem aby zavedenie tohto systemu dalo vyhodu ludom co uz susia prospecty na BN, bud si ich proste keepneme a podrzime na BN, alebo ich nechame ist od MiLB draftu...alebo ich dropneme pocas roka, aby sa nedostali do MiLB draftu, ale to si ich zrejme niekto hned potiahne z FA

lenze ako som pisal, pravo na prospecta nenadobudnete nijak inak, len draftom alebo vymenou takeho draftovaneho hraca...

A proč bych nemohl mít tu výhodu, Prospecty jsem si nabral, čili mám na ně nějaký takový právo, můžu si je Keepnout nebo ne. Ale nevidim prostě důvod, proč si ho nedat na ten seznam Prospectů, pokud splňuje podmínky... neodehrál tolik a tolik v MLB.

Prostě pokud si Keepnu nehrajícího Prospecta, tak můj Keep bude vlastně jen 11 hráčů, čili jsem celkově slabší. Takže momentálně je to nevýhoda, v budoucnu to však může být výhoda pokud z toho Prospecta vyroste TOP hráč...

A i tak prostě, tu možnost má každý, každý! A můj problém není, že někdo si žádnýho Prospecta nevzal na roster minulou sezonu...
Ano uznám, že já měl tu výhodu, protože sem byl v prdeli, ale další sezonu může být zas v prdeli někdo jiný a může si něco nabrat...

Všichni prostě měli loni stejný podmínky a letos je maj taky, a je na každym jakou pude cestou...

PříspěvekNapsal: středa 30. leden 13, 11:48 
V lineupu MLB
V lineupu MLB

A v případě, že by se teda žádný prospect draft nekonal, tak budeš keepovat a držet na benchi těch 6 svejch prospectů? Celou sezonu se držet zuby nehty někde u konce pořadí a doufat, že za 3-4 roky se ti to bohatě vrátí? Zajímavá strategie.

Když pominu, že to co navrhuješ je v rozporu s Orliho loňským návrhem, tak by se mi zdálo logický, že manager automaticky přijde za každýho jednoho prospecta co keepuje o pick v prospect draftu.

PříspěvekNapsal: středa 30. leden 13, 11:55 
Stálý hráč
Stálý hráč

Wizardos píše:
A v případě, že by se teda žádný prospect draft nekonal, tak budeš keepovat a držet na benchi těch 6 svejch prospectů? Celou sezonu se držet zuby nehty někde u konce pořadí a doufat, že za 3-4 roky se ti to bohatě vrátí? Zajímavá strategie.

Když pominu, že to co navrhuješ je v rozporu s Orliho loňským návrhem, tak by se mi zdálo logický, že manager automaticky přijde za každýho jednoho prospecta co keepuje o pick v prospect draftu.

já určitě všechny Nekeepnu, spíš většinu ne...

jinak, proč bys přicházel o pick v prospect draftu. Prospecta co keepneš si můžeš nechat na rosteru nebo ne, to se pak rozhodneš dle situace po draftu přeci... A stejně, jestli přijdeš o 5.kolo nebo ne, hráče stejně pak zas pustíš pokud dáš do toho seznamu toho keepera... bezpředmětný

PříspěvekNapsal: středa 30. leden 13, 12:02 
V lineupu MLB
V lineupu MLB

Koukal jsem na Baseball America. Mají tam Top 100 prospectů za loňský rok a Cespedes i Darvish tam normálně jsou vedený, takže bych tyhle asijský a jiný do prospect draftu dal.

Jestli bude prospect draft letos losován 1-6, 7-12 nebo 1-12 asi záleží hlavně na tom kolikátej dotyčnej manager skončil. Od takže já sem pro 1-12 :-) Do dalších let bych to viděl, že by se mohlo losovat jen jedno pořadí a platilo by pro oba drafty ne?

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 524 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 53  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]