orli píše:
tak nerrov navrh by znamenal ze si ja mozem keepnut mojho prospecta bundyho, ale nebude mi zaberat miesto na BN pocas roka, pretoze by som ho prelozil na listinu prospectov....co by mi tento rok znacne ulahcilo jeho keepnutie...takto to ale nepojde, nechcem aby zavedenie tohto systemu dalo vyhodu ludom co uz susia prospecty na BN, bud si ich proste keepneme a podrzime na BN, alebo ich nechame ist od MiLB draftu...alebo ich dropneme pocas roka, aby sa nedostali do MiLB draftu, ale to si ich zrejme niekto hned potiahne z FA
lenze ako som pisal, pravo na prospecta nenadobudnete nijak inak, len draftom alebo vymenou takeho draftovaneho hraca...
A proč bych nemohl mít tu výhodu, Prospecty jsem si nabral, čili mám na ně nějaký takový právo, můžu si je Keepnout nebo ne. Ale nevidim prostě důvod, proč si ho nedat na ten seznam Prospectů, pokud splňuje podmínky... neodehrál tolik a tolik v MLB.
Prostě pokud si Keepnu nehrajícího Prospecta, tak můj Keep bude vlastně jen 11 hráčů, čili jsem celkově slabší. Takže momentálně je to nevýhoda, v budoucnu to však může být výhoda pokud z toho Prospecta vyroste TOP hráč...
A i tak prostě, tu možnost má každý, každý! A můj problém není, že někdo si žádnýho Prospecta nevzal na roster minulou sezonu...
Ano uznám, že já měl tu výhodu, protože sem byl v prdeli, ale další sezonu může být zas v prdeli někdo jiný a může si něco nabrat...
Všichni prostě měli loni stejný podmínky a letos je maj taky, a je na každym jakou pude cestou...