Právě je sobota 17. květen 25, 20:49

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 271 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 28  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: MLB Keeper Power League 2012
PříspěvekNapsal: pátek 03. únor 12, 22:29 
Nosič vody v MLB
Nosič vody v MLB

Oblíbený tým: Pittsburgh Pirates
Nj, každý má nějakou strategii, já mám spíš rád větší risk-to-reward poměr. Co se týče Browna, tak u něj sem věřil, že to jakou má kolem sebe sestavu mu pomůže, aby vyrostl jako hráč. Tak sem ho nakonec alespoň trejdnul.
Co se týče Melky, Gordona nebo Francoeura, tak ři srovnání sabemetrics se jeví jejich výkony jako jejich nejlepší sezóny v kariéře,a tomu, že by měly svoje čísla vyrovnat nebo překonat nic nenasvědčuje. Takže u nich očekávám spíš vývoj jako u svého času Ludwicka.
Asi tak, Ackley bude průměrný hráč v podprůměrné sestavě hrající v zoufale nepřívětivém parku.

PříspěvekNapsal: pátek 03. únor 12, 22:37 
V lineupu MLB
V lineupu MLB

Oblíbený tým: Texas Rangers
Melky, Gordon i Francoeur su pre mna velka zahada pre buduci rok, myslim si ze aspon 2 skoncia ako Ludwick...

PříspěvekNapsal: pátek 03. únor 12, 22:51 
V lineupu MLB
V lineupu MLB

Když už je teda řeč o těch prospektech :) myslíte si že si Josh Vitters letos konečně zahraje v MLB? :lol: podle mě ikdyž trochu "stagnuje" tak má reálnou šanci, aramis pryč a na třetí metě Stewart. Jako můj oblíbenec z Colorada kterýho sem loni několikrát draftoval, absolutně bzdochnul. Pokud Ian naváže na svoje výkony tak sem zvědavej na bustíka Vitterska :) Hodně zajímavej bude určitě i bubba Starling z Kansasu, ale ten nejspíš letos nezahraje.

nicméně můj velkej oblíbenec by se letos konečně měl dostat do rotace LA Dodgers, a to Chris Withrow. Capuana s harangem bych kopl do ...., navíc je tam i John Ely.

PříspěvekNapsal: pátek 03. únor 12, 22:57 
V lineupu MLB
V lineupu MLB

tak Starling je tak 2,5 sezony vzdialeny od MLB, ten je fakt este daleko....co sa tyka Vittersa, tak tomu kazdy rok klesa cena.... je sanca ze si zahra, ale pre mna hotova enigma, jeho kontakt uz neni nic specialne, slaba disciplina a malo sily, ani ma nenapada poriadne prirovnanie... v jeho prospech hra ale stale vek no

PříspěvekNapsal: pondělí 06. únor 12, 13:28 
V lineupu MLB
V lineupu MLB

orli & jeffjam: Prospekty moc nesleduju, takže jsem rád, že jste mi Ackleyho takhle podrobně rozebrali, teď vím, co od něj očekávat :D Pravdou zůstává, že sem ho nabral spíš z nouze, protože sem na 2B nikoho pořádnýho neměl než že bych od něj očekával nějaký mega výkony do budoucna.

Angeell: Trejdy picků jdou (Ranger to psal v loňským topicu), ale jak to reálně bude fungovat teprve uvidíme.

PříspěvekNapsal: čtvrtek 09. únor 12, 15:21 
Veterán
Veterán

Oblíbený tým: Houston Astros
Já jen k tomu draftu: jsem přesvědčenej o tom, že jsme se dohodli na hadovi. Nebráním se diskusi o tom, že by se to pořadí neměnilo, ale pokud neuslyším zásadní argument pro, tak budu proti z toho důvodu, že v losu si může 1. pořadí vylosovat ten, kdo skončil 7., a pak bude mít obrovskou výhodu proti všem ostatním, aniž by to mělo důvod (a o tom, že automaticky poslední z loňska nemůže dostat první volbu atd., jsme se už bavili obšírně - já bych takovou ligu musel opustit, protože by se v ní prostě a jednoduše vypouštěly zápasy).

Jsem přesvědčenej o tom, že při tom našem systému bude těch pár prvních voleb v 1. kole naprosto dostačující výhodou pro ty, kdo loni nepostoupili do playoff. Předpokládám, že tam bude jen pár opravdu atraktivních hráčů typu Darvishe, a po nich už přijdou jen hráči průměrní, takže ty první volby ve 2. kole už nijak zásadní nebudou. Ovšem kdyby někdo volil první ve všech kolech a sčítalo se to, pak by to samozřejmě výhoda byla, jak už jsem uvedl.

PříspěvekNapsal: čtvrtek 09. únor 12, 20:19 
V lineupu MLB
V lineupu MLB

myslim ze minuly rok sme sa zhodli na tom, ze timy co nie su v PO proste budu losovat o 1. - 6. na drafte a timy co su v PO budu losovat o 7.-12.

Ono z principu tym zabezpecime, ze ziaden tim co hral PO nebude na drafte skor ako tim co PO nehral, a zabranime vypustaniu zapasov. Tato varianta my osobne davala vzdy najvacsi zmysel. V podstate medzi timami co sa dostali do PO markantny rozdiel v kvalite nebol, podobne na podobnej urovni medzi sebou boli timy co sa do PO nedostali...

osobne si inak myslim ze po prvom kole by to malo pokracovat ako had, pretoze Darvish, Cepedes a podobne myslim je dostatocnym lakadlom pre najvyssie picky a nemyslim ze je potrebne davat este vacsie vyhody pre nizsie timy...

Předmět příspěvku: Re: MLB Keepers Power League 2012
PříspěvekNapsal: pátek 10. únor 12, 02:19 
Veterán
Veterán

Oblíbený tým: Houston Astros
Snad příjemná zpráva na začátek sezóny. Na Yahoo je při obnovování ligy tahle možnost, která by nám (především Thundermanovi :) ) měla usnadnit přípravu draftu:

Citace:
Allow managers to select keeper players from last season's rosters and set a deadline to declare keepers. You may review and edit manager selections after the selected deadline.
Yes, enable Keeper League Management tools

Tím pádem se jen musíme dohodnout na deadlinu pro zadání keepers a každej si je tam naťuká sám.

PříspěvekNapsal: pátek 10. únor 12, 14:16 
Stálý hráč
Stálý hráč

Oblíbený tým: Detroit Tigers
Pěkné od yahoo, já se divil, že to tam doteď nebylo.

A souhlasím s tím, že by ten had měl probíhat normálně, dostat první volbu v každým kole je už moc.

PříspěvekNapsal: pátek 10. únor 12, 14:30 
Stálý hráč
Stálý hráč

Oblíbený tým: Detroit Tigers
Tak a název týmu podle dohody :lol:

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 271 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 28  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]