Právě je neděle 11. květen 25, 16:09

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 271 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 28  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: MLB Keepers Power League 2012
PříspěvekNapsal: čtvrtek 07. červen 12, 11:56 
V lineupu MLB
V lineupu MLB

Oblíbený tým: Baltimore Orioles
Příští sezonu zase 12 keepers? Připadá v úvahu zvýšení tohoto počtu nebo udělat rovnou dynasty league s Entry draftem a junior rosterem?
plus nějaká základní pravidla?
Co vy na to?

PříspěvekNapsal: čtvrtek 07. červen 12, 14:10 
V lineupu MLB
V lineupu MLB

Oblíbený tým: Texas Rangers
ak sa nedohodneme inak, tak to bude klasicky 12 keeperov.

Co sa tyka junior draftu, ten som navrhoval pred sezonou, ale nenasiel som podporu, ked tak mozme znovu otvorit diskusiu a rad si vypocujem co si myslite o dynasty

osobne som otvoreny uvazovaniu o dynasty a junior drafte

PříspěvekNapsal: čtvrtek 07. červen 12, 14:46 
V lineupu MLB
V lineupu MLB

Měnit pravidla, když už máme skoro jeden a půl sezóny za sebou mi nepřijde zrovna fér.

Junior draft, když pro něj Yahoo nemá podporu mi přijde taky jako zbytečná komplikace, kterou by využilo pouze pár managerů.

PříspěvekNapsal: čtvrtek 07. červen 12, 15:49 
V lineupu MLB
V lineupu MLB

Nechápu koho by to poškodilo na pravidlech. Je to spíš o aktivitě, než jenom plnit sestavu na Yahoo.
Jelikož tu máme takovýho hybrida, tak žádnou velkou aktivitu do budoucna v trejdech nebo v offseason nevidím a to mi moc exciting liga nepřipadne.
Teď jsem řešil trejd s Nezzem a každý má samozřejmě jinou definici toho jak si cení svých hráčů do budoucna.
Přechodem na dynasty by se spíše všechno urovnalo a bylo by více aktivity alespon co se trejdu tyka.

Otazka draftu junior rosteru je velice prosta, nic se pres yahoo hnat nemusi.
Kazdy manager si udela na tomto foru svoje druzstvo, a v offseason muzeme treba na zacatku spring training vyhlasit ze je draft bude 1.března a každý manager bude mít 12 hodin na svůj pick. Takhle naplníme junior soupisku a nemusime jak magori vybirat prospecty z Yahoo listu a doufat ze jeste tento rok zazari.

Mych 5 centů :-)

PříspěvekNapsal: čtvrtek 07. červen 12, 16:20 
Veterán
Veterán

Oblíbený tým: Houston Astros
Liga je taková, jak se dohodla před loňským startem. Před letoškem se dořešily offseason trejdy a několik jich bylo.

Návrh "junior roster" osobně nechápu, asi nejsem dostatečně zkušenej, ale mám pocit, že je to snaha udělat z týhle ligy něco úplně jinýho. Já jsem zatím jenom pro to, aby se přidaly tak dva NA sloty, až je Yahoo povolí, nic víc.

Jinak tady asi jde o to, kolik lidí se tady nějakým způsobem orientuje v prospektech a v minors. Já si troufám tvrdit, že výrazně nadpoloviční většina ne. Liga je přehledná, máme prostě 12 keepers a každej dělá, co umí. Liga, která by měla být především o znalosti prospektů a farem, to je nějakej jinej level, a na to by se podle mě popřípadě měla založit liga jiná. Tuhle ligu by to spíš zničilo.

PříspěvekNapsal: čtvrtek 07. červen 12, 18:12 
V lineupu MLB
V lineupu MLB

ok, ja rangerove pripomienky chapem, osobne to mam zato ze pokracujeme v 12 keeperoch. Nemam pocit ze je tu dodatocna podpora pre junior draft, takze to vidim blede.

PříspěvekNapsal: čtvrtek 07. červen 12, 19:06 
V lineupu MLB
V lineupu MLB

Myslel jsem si že je to z úrovní znalostí lépe. Pokud lidi neznají prospects tak se o něco snažit je k ničemu. Na druhou stranu předpokládat že lidi něco neznaj je alibistické. Pokud se alespoň polovina vyjádří a bude proti, už se o tom zmiňovat nebudu.
Ale ještě jednou připomínám, nemusí to být nic složitého.
Můžeme udělat juniorku třeba 5 slotů pro každého - 3 pálkaře a 2 nadhazovače.
Myslím si že 60 hráčů, kteří klepou na dveře MLB zná většina.
Jde mi o to udělat ligu zajímavější, ať není taká nuda.

PříspěvekNapsal: čtvrtek 07. červen 12, 22:11 
Veterán
Veterán

jirka11 píše:
Myslím si že 60 hráčů, kteří klepou na dveře MLB zná většina.

Můžeme si udělat anketu, já za sebe říkám upřímně, že ani zdaleka :)

Klidně ale připravte návrh, ta forma, že si každej nějakým způsobem "vezme do stáje" 5 prospektů (něco v tom smyslu, co před časem navrhoval orli), nejde proti podstatě ligy. Bylo by to ale potřeba dobře ošetřit. Od prvotního draftu přes to, kdo a za jakých podmínek tam může patřit, po další drafty a případný možnosti nějakých výměn. Taky jde třeba o to, jestli by člověk měl povinnost si svého prospekta vydraftovat v normálním draftu, pokud by ho Yahoo v offseason přidalo apod. Možná by tam potenciálně mohly nastat i další komplikovanější situace.

Pokud se to vyladí a odhlasuje, tak ať se to třeba od příštího roku klidně zavede. Rozhodně by to ale mělo zůstat jako nějaká nadstavba navíc, základní počet 12 standardních keeperů by se podle mě měnit neměl, protože pak by z toho byla nějaká úplně jiná liga, než jakou jsme tady založili.

PříspěvekNapsal: čtvrtek 07. červen 12, 22:16 
Veterán
Veterán

Další věc je třeba, jestli by se tam mohli dát hráči v reálu ještě nedraftovaní (tam bych byl určitě proti, protože to pak můžeme rovnou rezervovat hráče podle LLWS :) ), Japonci a bůh ví co ještě.

PříspěvekNapsal: pátek 08. červen 12, 00:10 
V lineupu MLB
V lineupu MLB

prvy varianta co ma napadla:

1. Na zaciatku sezony 2013 sa spravi Minor League Draft, kazdy manazer si zvoli 5 prospectov

Tento prvy bod je myslim celkom jasny. Kde ale zacina problem? Dajme tomu ze jeden z vasich 5 prospectov, napr Bryce Harper je v kvetnu povolany, situaciu potom musime riesit 2 sposobmi:

a) manazer si namiesto Harpera moze vybrat pravo na ineho prospecta, ktory ale musi splnat podmienku, ze bol k dispozicii na drafte na zaciatku sezony 2013 - tym padom hraci co boli v MLB drafte pred dvoma dnami ako Correa ci Appel niesu rezervovatelny, tak isto ani medzinarodne prospecty. Co ale ked v lednu podpisu Rangers hraca ako Darvish, bude na Minor League drafte? Odpoved znie nie, pretoze prospecty, ktore budu draftovane v klasickom keeper drafte nie su k dispozicii na Minor league draft.

b)druha moznost by bola ze v pripade ze vam Harpera povolaju tak vam ostavaju uz len prava na 4 prospecty.

Na zaciatku sezony 2014 by bol samozrejme draft, ci uz v pripade moznosti a) alebo b). Pokial by sme mali b) moznost tak si v tom drafte zaplnite volne miesta. Pokial by sme mali a) moznost, tak by ste dostali v drafte moznost nahradnit niektorych z vasich prospectov.

Osobne mam pocit ze sa priklanam k b) variante, nech v tom neni taky bordel. Nech to mame ako timy MLB, ktore proste pridavaju prospecty raz za rok a to v jednom drafte. Dalsia vec co by som navrhol, pokial je niekomu stale 5 slotov malo, stale ostava moznost susit prospecta na lavicke v keeperi. Napr. pokial by bol Mark Appel, ktory bol pred dvoma dnami draftovany na rychlej ceste minorom a do konca sezony by sa prepracoval do Double-A, cize by bola sanca ze dalsi rok dostane do cervna call up, tak pokial Appela draftujete v keeper drafte, budete ho mat normalne na rosteri a nebude sa vam ratat medzi 5 prospectov na ktorych mate pravo. Samozrejme Appel nebude potom v Minor League drafte. Ked sa vam nebude chciet ho uz susit na lavke, pretoze Appel ide na TJ surgery a dropnete ho, Appel bude k dispozicii na dalsom Minor League drafte.

tolko prvotny navrh co ma napadol...

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 271 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 28  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]