Právě je středa 09. červenec 25, 11:46

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 237 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 24  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: MLB Keepers Power League - Návrh pre draft Prospectov
PříspěvekNapsal: pondělí 11. únor 13, 21:49 
Veterán
Veterán

Oblíbený tým: Houston Astros
jeffjam píše:
Ranger, orli: přečtěte si to, co sem psal zhruba ve 20:29, protože to je konkrétní příklad, proč je varianta B spravedlivější.

Já tu od tebe nic kolem 20:29 nevidím (možná nemáš na fóru vypnutý letní čas). Dej sem citaci, nebo odkaz na příspěvek (skrývá se pod obdélníčkem vedle slova "Napsal" nahoře u každého příspěvku).

PříspěvekNapsal: pondělí 11. únor 13, 21:50 
Stálý hráč
Stálý hráč

Oblíbený tým: Tampa Bay Rays
jeffjam píše:
Ranger, orli: přečtěte si to, co sem psal zhruba ve 20:29, protože to je konkrétní příklad, proč je varianta B spravedlivější.

na tom pracuju už 2 dny, ale oni to prostě nechápou a já jim to neumim vysvětlilt :D

jeffjam to napsal v 19:24

PříspěvekNapsal: pondělí 11. únor 13, 22:00 
V lineupu MLB
V lineupu MLB

nerazzurro píše:
na tom pracuju už 2 dny, ale oni to prostě nechápou a já jim to neumim vysvětlilt :D

Není potřeba to řešit hlasování rozhodne.
Radši se soustřeď na trejdy, to by ti mohlo jít lépe než smysluplně argumentovat.

PříspěvekNapsal: pondělí 11. únor 13, 22:05 
Stálý hráč
Stálý hráč

Wizardos píše:
nerazzurro píše:

Není potřeba to řešit hlasování rozhodne.
Radši se soustřeď na trejdy, to by ti mohlo jít lépe než smysluplně argumentovat.

to je naprosto smysluplný co tady píšu, já za to nemůžu že to nechápete... varianta A hraje do karet lepším týmum s lepšími Prospecty...

PříspěvekNapsal: pondělí 11. únor 13, 22:30 
V lineupu MLB
V lineupu MLB

Oblíbený tým: Texas Rangers
posledna vec ktoru k tomu napisem nera, je, ze ukaz mi ktory zasrany zamorsky draft sankcionuje timy podla toho akych kvalitnych hracov si draftli?

ja ti aj odpoviem rovno, ze sakra ziadny! jedine na com zalezi je aby v draftoch timy co neboli PO mali vyhodu v poradi pred timami co v PO boli...ale uz si sakra uvedom nera, ze to co navrhujes ty je nejake komunisticke za ruku drzanie neschopakov...ktore nepraktizuje jediny draft...to co proste nerra pozadujes ty je proste cisty bordel...

seriozne sa pozri ako vyzera Rule 4 draft v MLB. Vidis tam ze by rangers boli potrestany za draftnutie Olta nejakym odobratim prveho kola? samozrejme ze nie... pretoze to co ziskas draftom, nema nikdy vplyv na tvoje nasledujuce pozicie v drafte, na poradie v drafte ma vplyv len umiestnenie v tabulke ligy!!!

ak chcete dalsich 10 dovodov preco nera nema rozum, precitajte si predchadzajucich 14 stran...

PříspěvekNapsal: pondělí 11. únor 13, 22:32 
Stálý hráč
Stálý hráč

Ponechaného Prospecta je třeba brát jako dobrého, TOP Prospecta, jinak by si ho přece nikdo nenechal... Jelikož si ho nechám, má pro mě cenu, větší cenu, než jít do Draftu pro nového.
Ano, nikde neni napsáno že z něj bude TOP hráč, ale to že si ho prostě nechám z něj dělá něco víc.

jaké budou dopady při ruzných variantách?
Varianta A
tým 1 - Jsem nejlepší tým v Keeperu, nechám si 3 Prospecty a du na Draft v 1. a 2.kole ( los - i když dostanu nejhorší pozici 12. v 1.kole a 1. ve 2.kole)
tým 2 - Jsem nejhorší tým v Keeperu, bohužel jsem měl smůlu na Prospect, žádný nemá budoucnost a proto musím jít do Draftu celého, pickuju 1 až 5.kolo (los - i když dostanu 1 pick v 1 kole a 12 ve 2.kole)

Dle prvních vět v příspěvku má tedy Prospect cenu, cenu větší nebo alespoň na stejné úrovně, než Prospecti co bych si získal draftem.

Takže porovnání týmu 1 a 2
Oba mají letos pick 1. a 2.kole, řekněme tedy že hodnota těchto hráčů bude v součtů podobná. Jenže tým 1 má ještě tři takové hráče z minulé sezony.... tým 2 bohužel pickuje v 3 až 5.kole, hodnota těchto hráčů je tedy daleko nižší než těch hráčů co má tým 1
V součtu je tedy na tom tým 1, tým nejlepší!

Varianta B
tým 1 - Jsem nejlepší tým v Keeperu, nechám si 3 Prospecty a du na Draft v 4. a 5.kole ( los - i když dostanu nejlepší pozici, budu mít ve 4.kolo pick 5 a v 5.kole pick 7 )
tým 2 - Jsem nejhorší tým v Keeperu, bohužel jsem měl smůlu na Prospecty, žádný nemá budoucnost a proto musím jít do Draftu celého, pickuju 1 až 5.kolo (los - i když dostanu nejhorší pick v 1.kole 6. a ve 2.kole 7, ve 3.kole 1.)

Oba mají letos pick ve 4. a 5.kole, řekněme tedy že hodnota těchto hráčů bude v součtů podobná. Tým 1 má 3 hráče z minulé sezony.... kteří mají v součtu podobnou hodnotu jako hráči, které letos nadraftuje Tým 2 v prvních 3 kolech.
V součtu jsou tedy týmy vyrovnané

-----------------------------

Varianta A, ať se na to podívate jak chcete, nikdy nebude mít výhodu tým 2... buď to bude na stejno nebo jí bude mít tým 1...
Varianta B, bude vždy vyrovnaná

PříspěvekNapsal: pondělí 11. únor 13, 22:36 
Stálý hráč
Stálý hráč

orli píše:
posledna vec ktoru k tomu napisem nera, je, ze ukaz mi ktory zasrany zamorsky draft sankcionuje timy podla toho akych kvalitnych hracov si draftli?

ja ti aj odpoviem rovno, ze sakra ziadny! jedine na com zalezi je aby v draftoch timy co neboli PO mali vyhodu v poradi pred timami co v PO boli...ale uz si sakra uvedom nera, ze to co navrhujes ty je nejake komunisticke za ruku drzanie neschopakov...ktore nepraktizuje jediny draft...to co proste nerra pozadujes ty je proste cisty bordel...

seriozne sa pozri ako vyzera Rule 4 draft v MLB. Vidis tam ze by rangers boli potrestany za draftnutie Olta nejakym odobratim prveho kola? samozrejme ze nie... pretoze to co ziskas draftom, nema nikdy vplyv na tvoje nasledujuce pozicie v drafte, na poradie v drafte ma vplyv len umiestnenie v tabulke ligy!!!

ak chcete dalsich 10 dovodov preco nera nema rozum, precitajte si predchadzajucich 14 stran...

ten náš systém Prospectů je přece úplně něco jiného!!!!!!!!!!!!

Zatímco ve skutečnosti má každý stejný počet picků každý rok, pokud teda žádný nebude součastí tradu, a všechny hráče z minulého draftu si ten tým navíc nechá a nikoho zezahodí...

V našem Prospect systému si limitován, můžeš mít max 5 hráčů a to je ten problém..

ty si prostě pleteš jabka s hruškama

pokud hcceš variantu A, tak by si měli všichni nechat všechny hráče a draftovat nových 5, ale to asi nejde že?

PříspěvekNapsal: pondělí 11. únor 13, 22:44 
V lineupu MLB
V lineupu MLB

Oblíbený tým: Texas Rangers
nie tak celkom hrusky s jablkama, ked vies o co sa jedna...

my mame 5 prospectov, MLB timy su obmedzene depth chartom pre 4-5 minor league timov, tiez konecne mnozstvo...

pri podpise sa orientuju podla toho kolko toho potrebuju doplnit predsa, my sa orientujeme podla kvality...

stale ale ide o zasrany princip, sankcionovat to ze si niekto draftne slusne prospecty je proste blbost, navic urcite nie tvojim stylom... dat nejaku vyhodu nePO timom s tym problem nemam, ostatne navrhujem aby losovali o 1.-6.

PříspěvekNapsal: úterý 12. únor 13, 00:35 
Veterán
Veterán

Oblíbený tým: Houston Astros
nerazzurro píše:
Ponechaného Prospecta je třeba brát jako dobrého, TOP Prospecta, jinak by si ho přece nikdo nenechal... Jelikož si ho nechám, má pro mě cenu, větší cenu, než jít do Draftu pro nového.
Ano, nikde neni napsáno že z něj bude TOP hráč, ale to že si ho prostě nechám z něj dělá něco víc.

jaké budou dopady při ruzných variantách?
Varianta A
tým 1 - Jsem nejlepší tým v Keeperu, nechám si 3 Prospecty a du na Draft v 1. a 2.kole ( los - i když dostanu nejhorší pozici 12. v 1.kole a 1. ve 2.kole)
tým 2 - Jsem nejhorší tým v Keeperu, bohužel jsem měl smůlu na Prospect, žádný nemá budoucnost a proto musím jít do Draftu celého, pickuju 1 až 5.kolo (los - i když dostanu 1 pick v 1 kole a 12 ve 2.kole)

Dle prvních vět v příspěvku má tedy Prospect cenu, cenu větší nebo alespoň na stejné úrovně, než Prospecti co bych si získal draftem.

Oba mají letos pick 1. a 2.kole, řekněme tedy že hodnota těchto hráčů bude v součtů podobná. Jenže tým 1 má ještě tři takové hráče z minulé sezony.... tým 2 bohužel pickuje v 3 až 5.kole, hodnota těchto hráčů je tedy daleko nižší než těch hráčů co má tým 1
V součtu je tedy na tom tým 1, tým nejlepší!

Varianta B
tým 1 - Jsem nejlepší tým v Keeperu, nechám si 3 Prospecty a du na Draft v 4. a 5.kole ( los - i když dostanu nejlepší pozici, budu mít ve 4.kolo pick 5 a v 5.kole pick 7 )
tým 2 - Jsem nejhorší tým v Keeperu, bohužel jsem měl smůlu na Prospecty, žádný nemá budoucnost a proto musím jít do Draftu celého, pickuju 1 až 5.kolo (los - i když dostanu nejhorší pick v 1.kole 6. a ve 2.kole 7, ve 3.kole 1.)

Oba mají letos pick ve 4. a 5.kole, řekněme tedy že hodnota těchto hráčů bude v součtů podobná. Tým 1 má 3 hráče z minulé sezony.... kteří mají v součtu podobnou hodnotu jako hráči, které letos nadraftuje Tým 2 v prvních 3 kolech.
V součtu jsou tedy týmy vyrovnané

-----------------------------

Varianta A, ať se na to podívate jak chcete, nikdy nebude mít výhodu tým 2... buď to bude na stejno nebo jí bude mít tým 1...
Varianta B, bude vždy vyrovnaná

Naprosto absurdní... takže poosmé ti napíšu: ano, tohle, co píšeš, se může stát, ale VÝRAZNĚ PRAVDĚPODOBNĚJŠÍ JSOU V OBOU BODECH OPAČNÉ VARIANTY!!! PŘESNĚ OPAČNÉ, CHÁPEŠ TO? TO JE PRINCIP VŠEHO!

Ty tu pořád argumentuješ pro B), používáš VARIANTY, KTERÉ JSOU MÉNĚ PRAVDĚPODOBNÉ, a opomíjíš VARIANTY, KTERÉ JSOU PRAVDĚPODOBNĚJŠÍ.

Jakým jazykem ti to mám napsat, abys to pochopil? :sign3:

PříspěvekNapsal: úterý 12. únor 13, 01:36 
Stálý hráč
Stálý hráč

Oblíbený tým: Detroit Tigers
Lepší sranda jak Chazy vs Carlyle :argue:

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 237 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 24  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]