nerazzurro píše:
Ponechaného Prospecta je třeba brát jako dobrého, TOP Prospecta, jinak by si ho přece nikdo nenechal... Jelikož si ho nechám, má pro mě cenu, větší cenu, než jít do Draftu pro nového.
Ano, nikde neni napsáno že z něj bude TOP hráč, ale to že si ho prostě nechám z něj dělá něco víc.
jaké budou dopady při ruzných variantách?
Varianta A
tým 1 - Jsem nejlepší tým v Keeperu, nechám si 3 Prospecty a du na Draft v 1. a 2.kole ( los - i když dostanu nejhorší pozici 12. v 1.kole a 1. ve 2.kole)
tým 2 - Jsem nejhorší tým v Keeperu, bohužel jsem měl smůlu na Prospect, žádný nemá budoucnost a proto musím jít do Draftu celého, pickuju 1 až 5.kolo (los - i když dostanu 1 pick v 1 kole a 12 ve 2.kole)
Dle prvních vět v příspěvku má tedy Prospect cenu, cenu větší nebo alespoň na stejné úrovně, než Prospecti co bych si získal draftem.
Takže porovnání týmu 1 a 2
Oba mají letos pick 1. a 2.kole, řekněme tedy že hodnota těchto hráčů bude v součtů podobná. Jenže tým 1 má ještě tři takové hráče z minulé sezony.... tým 2 bohužel pickuje v 3 až 5.kole, hodnota těchto hráčů je tedy daleko nižší než těch hráčů co má tým 1
V součtu je tedy na tom tým 1, tým nejlepší!
Varianta B
tým 1 - Jsem nejlepší tým v Keeperu, nechám si 3 Prospecty a du na Draft v 4. a 5.kole ( los - i když dostanu nejlepší pozici, budu mít ve 4.kolo pick 5 a v 5.kole pick 7 )
tým 2 - Jsem nejhorší tým v Keeperu, bohužel jsem měl smůlu na Prospecty, žádný nemá budoucnost a proto musím jít do Draftu celého, pickuju 1 až 5.kolo (los - i když dostanu nejhorší pick v 1.kole 6. a ve 2.kole 7, ve 3.kole 1.)
Takže porovnání týmu 1 a 2
Oba mají letos pick ve 4. a 5.kole, řekněme tedy že hodnota těchto hráčů bude v součtů podobná. Tým 1 má 3 hráče z minulé sezony.... kteří mají v součtu podobnou hodnotu jako hráči, které letos nadraftuje Tým 2 v prvních 3 kolech.
V součtu jsou tedy týmy vyrovnané
-----------------------------
Varianta A, ať se na to podívate jak chcete, nikdy nebude mít výhodu tým 2... buď to bude na stejno nebo jí bude mít tým 1...
Varianta B, bude vždy vyrovnaná
Naprosto absurdní... takže poosmé ti napíšu: ano, tohle, co píšeš, se může stát, ale VÝRAZNĚ PRAVDĚPODOBNĚJŠÍ JSOU V OBOU BODECH OPAČNÉ VARIANTY!!! PŘESNĚ OPAČNÉ, CHÁPEŠ TO? TO JE PRINCIP VŠEHO!
Ty tu pořád argumentuješ pro B), používáš VARIANTY, KTERÉ JSOU MÉNĚ PRAVDĚPODOBNÉ, a opomíjíš VARIANTY, KTERÉ JSOU PRAVDĚPODOBNĚJŠÍ.
Jakým jazykem ti to mám napsat, abys to pochopil?