Tak jasně, mohli bychom tady rozebírat hráče od hráče, každopádně z něčeho vyjít musíš. V tomhle případě Top 100 Prospects podle Baseball America, kde všichni výše zmíněný hráči byli na předních pozicích, takže u nich byl předpoklad, že mají potenciál prorazit. Že neprorazili byly okolnosti, které do jisté míry šlo předpovídat, například u Rizza to, že v minorech byly jeho čísla nafouklé ligou, ve které hrál a následný přechod do San Diega, který je přesný opak, byl pro něj noční můrou. Na druhou stranu všichni do jednoho mohli být na místě Hosmera a naopak. Vidíš já si třeba zas myslím, že takový Ackley je přehypovanej až hanba, hraje za SEA, jejichž stadion je těžce nepřívětivý k pálkařům, zbytek sestavy je zoufalý, takže mu neplynou žádné výhody z toho kdyby měl za sebou Fieldra. Jeho strop je 15HR/15SB, což je podle mě málo na to jaký hype se za ním táhne. Montero je naprosto ten samý případ navíc umocněný tím, že jeho primární pozice je C, na který jsou kladeny daleko větší náklady co se týče obrany a co hůř tak by neměl mít ani eligibility na C, takže jeho použitelnost bude nějakou chvíli jen DH a kdo ví, kde ho bude SEA stavět. S držením hráčů jako Harper mám ten problém, že mi přijde nesmyslné držet hráče, který minimálně rok hrát nebude, když týden co týden prohrávám na Savy. Ale co, každej má nějakou strategii.
|