Pardon že jsem se dřív nedostal k nějakýmu definitivnímu vyjádření, i když v chatu jsem myslím psal dost jasně, co a jak se má stát, od neriho mě to nepřekvapuje, ale od Rastese bych čekal, že se tím bude řídit...
Platí původní znění trejdu, který tu bylo od neriho uvedený, řídím se touhle částí našich platných pravidel:
Citace:
d) Ve chvíli uzavření trejdu (akceptování na Yahoo, oznámení na fóru) se tento trejd stává platným. Není už možné (s výjimkou vetování ligou) tento trejd zrušit. Pokud se některý z manažerů pokusí trejd zrušit, bude tento trejd proveden commishem v příslušném čase po době na vetování.
Nevím, proč jste nereagovali na moje jednoznačný výzvy v chatu, ale okamžitě ten trejd upravte zpátky.
Zároveň platí, že Neri tím pádem nemá právo před novou sezonou keepnout ani jednoho prospekta. Řídím se touhle částí našich platných pravidel:
Citace:
c) Trejdovat směrem ze svého týmu lze jen takový pick, který bych měl ve skutečnosti mít.
Za mě je to pravidlo napsaný úplně jasně, panuje shoda mezi mnou a Rangerem, není o čem. Všichni tohle znění pravidel schválili, takže bohužel.
Rovnou říkám, že tohle rozhodnutí je FINÁLNÍ, nebudu o tom už diskutovat a číst kupu sraček. Návrh na úpravu pravidel jsem zatím nečetl, pročtu, ale na nejbližší offseason už to teď mít vliv stejně nemůže.