Jirkush píše:
Citace:
Trejdy picků v prospect draftu:
a) Jsou povoleny pouze trejdy obsahující picky v nejbližším prospekt draftu.
b) Picky musí být na všech stranách trejdu ve stejném počtu. Každý tým musí prodat i koupit stejný počet picků.
c) Trejdovat směrem ze svého týmu lze jen takový pick, který bych měl ve skutečnosti mít.
d) Trejdovat směrem ze svého týmu lze jen takový počet picků, kolik budu mít výběrů v draftu. Pokud prodám pick v prospekt draftu, není možné si ponechat všech 5 prospektů. Pokud odevzdám keeper list s 5 prospekty, nejhůře postavený v ranku bude automaticky vyřazen a puštěn do FA. Pokud prodám 2 picky, mohu si ponechat jen 3 prospekty atd.
e) V žádnou chvíli není povoleno mít práva na vice než 5 prospektů.
Jelikož nikdo teď nevíme, kolik prospectů budeme nakonec držet pro příští sezónu, nedává mi bod d) úplně smysl a měl by se brát v úvahu jen v období po deadlinu prospectů a před prospect draftem, nebo ho úplně vyřadit. Nebo doplnit, že během sezóny bod d) neplatí a lze trejdovat picky libovolně.
Jinak - je to skandální, ale musím tady souhlasit s Nerou. Když vyměním svoje 5. kolo za 1., tak budu mít v příštím draftu picky 1, 1, 2, 3, 4... ne? Aspoň takhle to chápu já a jinak mi to nedává smysl
To chápeš správně a nevím, v čem to neodpovídá pravidlům nebo tomu co tvrdíme. A neri bude mít 2, 3, 4, 5, 5.
Jenže ty si vytrejdoval první kolo a tím jsi upravil hodnotu v trejdu. Aby ta hodnota byla zachována a tebe to v tom trejdu "bolelo" tak, jak má, musíš mít důvod to první kolo využít, tím pádem nejde keepnout 5 prospektů.