expertBASEBALL píše:
Rangere... Koukám, že ta moje vyjímečnost je ohodnocena 3.místem, a máš pravdu Rangere... všichni to docení až budu první

Jakou že to máš vyjímečnost ty?
1. Když budu chvíli mluvit seriózně (ne že ty bys to ocenil), tak jsem hodně překvapenej z toho, že jsi po 471 tipech v plusu, i když je to jen 1,33%. S jakoukoliv strategií, v níž nebereš v úvahu hráče, ale prostě a jednoduše dlouhodobě být v plusu nemůžeš, takže doufám, že vydržíš v tomhle tempu dávat tipy do konce sezóny

Kurzy u Tipsportu, kde podle svých slov sázíš, jsou o 3-4% nižší, takže reálně jsi v mínusu.
2. Za 17 dní května máš -2,83% a jsi 46. ze 49. Takže prosím, jen vydrž aspoň do All-Star breaku, protože chápu, že do konce sezóny to je asi nereálnej požadavek.
3. Já pochopitelně reálně tipy, co mám tady v tipovačce, nesázím. Asi tě překvapí tohle moje přiznání, ale dlouhodobě z tipů na zápasy MLB (ML, RL, total) prostě nedokážu dostat yield nad 3% a nestojí mi za to na to vynakládat úsilí; sázím něco úplně jinýho. Letos jsem vinou Babišova komplotu, kdy ministerstvo financí nepracuje, nepodal na baseball ještě ani korunu (protože sázet to za české kurzy je z mého pohledu jasně ztrátová záležitost s výjimkou změny SP, což ty ani nevíš, co je). Takže si tady prostě jen tak pro zábavu klikám nebo zkouším různý "geniální" strategie typu sázení proti veřejnosti apod. Asi jedinej člověk, kterej tady v tipovačce předvádí dlouhodobě konzistentní výkony, je Romik (+3,43% ze 2790 tipů). Loni zazářil MiB, ale celkově má z 3847 tipů +0,98% (i to je vlastně dobrý). Ona to totiž fakt není sranda, třeba na to přijdeš, než zaklepe exekutor.