Právě je čtvrtek 28. březen 24, 12:05

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Československá Fantasy MLB 2019 - Souhrn výsledků
PříspěvekNapsal: sobota 19. říjen 19, 23:30 
Offline
Veterán
Veterán
Uživatelský avatar

Registrován: 20. 6. 2010
Příspěvky: 2944
Bydliště: Česko
Oblíbený tým: Houston Astros
Souhrn všech nejdůležitějších výsledků Čs. FMLB 2019 přichází opět se zpožděním, za což se omlouvám, přesto doufám, že se aspoň pár z vás podělí o svoje letošní dojmy.

Moc mě to mrzí, ale ani přes několik pokusů se mi letos nepovedlo nahodit automatické načítání výsledků z Yahoo, pokusím se to doplnit nějak poloautomaticky, až na to budu mít čas.

A-League
Mistr ligy 2019: gnus freaks (gnu) to na 17. pokus dokázal a má svoji první hvězdičku. Musím říct, že jsem mu to normálně přál, patří k inventáři ligy a už několikrát by blízko. Nikdy nesestoupil a 4. finálová účast byla konečně úspěšná. Druhý skončil stejně jako před rokem loňský nováček v áčku a jednoznačný vítěz letošní základní části Rastes (Slovakia Dodgers). V roce 2020 vyhraju já, s tím se holt nedá nic dělat, ale v roce 2021 mu to snad už taky vyjde. :mrgreen:
Na bronz jsem dosáhl já: Ranger's Lawyers*** (Ranger).
Sestup: Za poslední místo v základní části Devil Rays (nerazzurri1908) a za poslední místo v playout Suicidal Tendencies (kamikadze). V roce 2016 společně postoupili a teď po třech sezónách A-League společně opouštějí.

B-League
Postup: Childish Bambinos (Miky) za vítězství v lize (podmínkou umožnění postupu je, že Miky najde commishe pro béčko :E ) a Buffalo Bisons (Rev) za suverénní vítězství v základní části. Zatímco u Mikyho se jednalo o dlouhodobou práci a úspěch asi umožnilo až odstranění Sonnyho z názvu hlavního týmu, Rev vyskočil z D do A v rámci posledních tří sezón.
Sestup: JMG's Nifty Team (JMG) za poslední místo v základní části a Mar Pok's Team (Mark) za poslední místo v playout. Nechat si v názvu "Team" se zřejmě nevyplácí. :scratch:

C-League
Postup: I want to LinceCum (telka11) za vítězství v lize a Eddies (Moonchild) za vítězství v základní části.
Sestup: Brothers Destruction (pirat) za poslední místo v základní části a Threshing machines (Jeff73) za předposlední místo v playout.

D-League
Postup: Navrátilec SWAT (jikra) za celkové sedmé místo a Borovina Rockies (Placa80) za celkové 10. místo. V playoff totiž figurovaly jen b-týmy hráčů z vyšších soutěží. Ligu vyhrál se svým b-týmem Sonny John Surgeries Miky a má tím pádem cosi jako malý double. :ok:

Gratuluju gnusákovi, ale i všem ostatním, kterým se zadařilo, jak si přáli, nebo je prostě a jednoduše zase bavilo každou neděli sledovat, jak to vypadá. :) Díky a těším se na další sezónu.

_________________
Exercise excrutiating patience.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Československá Fantasy MLB 2019 - Souhrn výsledků
PříspěvekNapsal: sobota 19. říjen 19, 23:50 
Offline
Veterán
Veterán
Uživatelský avatar

Registrován: 20. 6. 2010
Příspěvky: 2944
Bydliště: Česko
Oblíbený tým: Houston Astros
Moje osobní postřehy:

Bronz v áčku je pro mě letos vyloženě zázrak. Ještě pár týdnů před koncem to vypadalo na boj o záchranu, po weeku 20 už jsem ani sám v postup nedoufal, ale dvě klíčové megavýhry proti přímým soupeřům o postup ve weeku 21 i 22 mě potom vynesly až na 5. místo. Na té vlně jsem pak těsně porazil i Marinera ve čtvrtfinále. V semifinále už to pak nešlo, naděje byla od začátku malá a prohra zasloužená. Na pálce mě dlouhodobě držel úžasný Yelich, ale na začátku čtvrfinále se zranil. Zmíním ještě "nenápadných" skoro 50 HR od Suareze. Na nadhozu dvě hlavní hvězdy Scherzer a Clevinger byli vlastně super, ale taky pobzdochávali a dohromady nehodili ani 300 IP. Jenže v tom dnešní baseballu je i to vlastně docela dost. :nevim:

V déčku to od začátku vypadalo taky zle, pak jsem chytil formu, ale nakonec se z toho stala šílená houpačka, kdy jsem třeba dokázal navázat výsledky 11:1, 0:11 a 12:0. Giancarlo po letech připomněl, proč by ho člověk prostě neměl draftovat. :)

Random postřeh: 30+ HR letos dalo 58 lidí, 20+ HR 129! Pujols dal letos 23 HR a 93 RBI a v podstatě se mluví jen o tom, že jeho přítomnost znemožňuje získat někoho lepšího a kolem Trouta konečně vybudovat konkurenceschopnej tým. V roce 2010 dalo 30+ HR 18 hráčů a 20+ HR 77. 200 směn letos odházelo 15 nadhazovačů, v roce 2010 jich bylo 45. Verlander+Cole je nejlepší dvojice startovacích nadhazovačů v jednom týmu od Johnsona se Schillingem v roce 2001. :)

_________________
Exercise excrutiating patience.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz